Nieuws: Binnenkort 8 inch Galaxy Note

android-logo-whiteSammobile.com heeft bekend gemaakt dat er binnenkort een Samsung Galaxy Note gaat komen met een 8 inch scherm. Dit nieuws zou uit betrouwbare bronnen zijn gekomen. Sammobile is een bekende site welke wel vaker met onaangekondigd nieuws van Samsung komt.

Volgens de site zou de nieuwe Note aangekondigd gaan worden op de Mobile World Congress eind februari. Dit evenement vindt plaats in Barcelona.

Er zijn ook al enige specificaties gelekt van de Note. Het scherm zou een resolutie van 1280×800 hebben. Verder is er 2GB RAM aanwezig en komen er varianten tot 32GB opslag. Om de opslag uit te kunnen breiden is de Note voorzien van een Micro SD slot. Ook zit er een camera op de voor- en op de achterkant met een resolutie van 5 MP en 1,3 MP. Verder zou Android 4.2 op het apparaat staan.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.