Nieuws: Back-up accu voor iPhone aan sleutelbos

Mophie komt met nieuwe back-up batterijen voor de iPhone/iPad/iPod. Het gaat hier om back-up batterijen voor het geval je batterij (bijna) leeg is. De nieuwe serie bestaat uit drie soorten batterijen. Van een Juice Pack Powerstation tot een accu die je aan je sleutelbos kan hangen. Ze zijn allemaal geschikt om je iPhone, iPad of iPod op te laden. De sleutelbos variant is echter wat te klein voor de iPad, deze kan hij “maar” tot de helft opladen.

De iPhone is voor de kleine rakker geen probleem. Deze kan hij volledig opladen. Als je de Juice Pack Powerstation hebt, deze is wel krachtig genoeg om de iPad volledig op te laden. Ook kan de grote variant gebruikt worden om andere soorten smartphones en tablets op te laden via USB. Eind deze maand worden de batterijen op de markt gebracht in Amerika. Respectievelijk kosten deze $35,- (Reserve), $50,- (Boost) en $80 (Powerstation). Wat de Europese prijzen gaan worden is niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.