Nieuws: Apples volgende grote idee, Apple TV

Veel beleggers waren benieuwd wat de volgende stap van Apple zou zijn. De beleggers zijn van mening dat Apple op zijn hoogtepunt is. Anderen denken daar weer anders over en vinden Apple het meest innovatieve bedrijf van deze tijd.

Het nieuws is dat Apple bezig is met een Apple TV te ontwikkelen, en dan hebben we het niet over het kleine zwarte kastje welke je aansluit op de TV, maar echt een flatscreen-tv. Zoals we van Apple gewend zijn ontwikkelen ze dit product helemaal zelf. Door deze stap te zetten worden er door Apple weer een nieuwe mogelijkheden geopend. Apple zou hiermee een dienst op de markt willen zetten waar je tv-shows kan kijken, abonnementen kan afsluiten voor kanalen welke je wilt hebben.

Apple zou weer inkomsten genereren via reclame, applicaties en mogelijke kanalen welke afgesloten kunnen worden als abonnement. Dit zou mogelijk tot extra bedrag van 14 miljard dollar inkomsten. De Apple TV wordt op dit moment eind 2012 verwacht.

Apple heeft ook een nieuwe technologie voor 3D ontwikkeld, deze techniek zou ook meegegeven worden aan de aankomende TV toestellen. Wij kijken positief tegen dit geheel aan en zijn erg benieuwd wat Apple uit gaat brengen. Helaas hebben wij nog geen indicatie van een Apple TV zou gaan kosten. We wachten geduldig af.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.