Nieuws: Apple wil verbod op verkoop HTC toestellen Amerika

Vanwege inbreuk op patenten wil Apple verbieden dat er nog HTC toestellen geimporteerd mogen worden in Amerika.  Mocht het Apple lukken dit verbod er door te krijgen dan zullen er verschillende toestellen uit de winkel verdwijnen.

Apple heeft HTC wel vaker in het vaarwater gezeten, in het verleden hebben ook een aanklacht ingediend dat HTC op twintig patenten inbreuk zou maken. Als reactie hierop heeft HTC Apple weer aangeklaagd vanwege inbreuk op vijf patenten.Voor deze aanklacht is HTC nog niet als schuldige aangewezen. Dit is hoogstwaarschijnlijk ook de reden dat Apple een nieuwe zaak heeft gestart tegen HTC.

Over en weer wordt er nog wel wat aangeklaagd. Apple heeft onlangs Samsung ook aangeklaagd wegen patent inbreuk met diverse toestellen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.