Nieuws: Apple wil patent op iPadhoes met scherm

Onlangs heeft Apple weer een patentaanvraag ingediend bij de United States Patent and Trademark Office (USPTO). De aanvraag zou gaan over het verwerken van een flexibel scherm in de Smartcover voor de iPad. Het scherm zou als extra bedieningsmogelijkheden of als notificatiebalk gebruikt kunnen worden zonder dat de iPad ingeschakeld hoeft te worden.

Volgens uitleg zou het scherm een klein deel of de gehele Smartcover kunnen beslaan. Op dit moment is het mogelijk om de Smartcover ook als steun voor de iPad te gebruiken. Doordat het scherm opgebouwd wordt uit diverse vlakken, blijft deze mogelijkheid gewoon aanwezig.

Doordat de Smartcover verschillende schermen heeft, zou het ook mogelijk moeten worden om verschillende dingen op de schermen weer te geven. Zou zou je op één scherm bijvoorbeeld je agenda weer kunnen geven terwijl je op een andere je notificaties ziet.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.