Nieuws: Apple wederom prototype kwijt.

Het zal je niet ontgaan zijn, Apple is al een keer een prototype van de iPhone4 kwijt geraakt, welke verkocht was via Craigslist. Niks is minder waar… Apple is wederom een prototype kwijt. Of het hier om de iPhone5 gaat is niet geheel duidelijk.

De telefoon zou kwijtgeraakt/vergeten zijn in een bar. Een medewerker van Apple zou hem daar hebben laten liggen. Het prototype is nog nergens opgedoken meldt Cnet. Ook zou het toestel niet in bezit van Cnet zijn.

Het vreemde is, Apple wil niet reageren op deze geruchten en de politie zou ook niet op de hoogte zijn. Echter weet de bron, waar dit nieuws vandaan komt, wel te melden dat Apple wel degelijk de politie gebeld heeft. De eigenaar van de bar heeft geen contact met de politie of Apple gehad, echter is er wel meerdere keren naar de bar gebeld of er misschien ook een iPhone gevonden was.

De politie zou tips hebben gehad dat een persoon de telefoon zou hebben. Vervolgens heeft de politie hier een huiszoeking gedaan, echter was het prototype niet aanwezig. De persoon in kwestie ontkent de telefoon mee te hebben genomen, maar zegt dat hij wel aanwezig is geweest in de bar.

Uiteraard is de geruchtenmachine niet gestopt, er wordt gemeld dat het prototype via Craigslist verkocht zou zijn voor 200 dollar. Craigslist heeft hierop geen reactie gegeven.

Zou het echt om een prototype gaan? Of is het een publiciteitsstunt van Apple? We zullen zien.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.