Nieuws: Apple TV update kan Apple TV vernielen

Onlangs is er door Apple een update uitgebracht voor de Apple TV. Deze update is om een bug op te lossen welke in de update zit die vlak voor de release van iOS 5 is uitgekomen. Deze update bevat o.a. Photo Stream en Airplay Mirroring. De website 9to5mac.com roept gebruikers op deze update niet te installeren. Dit omdat er volgens de site meerdere gebruikers zijn waarvan de Apple TV niet meer op wou starten.

Het genoemde probleem doet zich niet bij iedereen voor. De één kan het apparaatje weer tot leven krijgen door hem met een USB kabel aan iTunes te hangen, andere melden dat dat niet werkt. De gebruikers die hun Apple TV om zeep hebben geholpen met de update zien alleen een Apple logo met een micro USB icoon er onder. Ons advies is dan ook, wacht met updaten tot het probleem(pje) is opgelost.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.