Nieuws: Apple stopt met verkoop van de iPhone 4S

Althans, in Beijing. Daar werden eieren gegooid en leuzen geroepen, nadat Apple-medewerkers omriepen dat de winkel niet open zou gaan. Door de grote hoeveelheid mensen moest de politie eraan te pas komen om de menigte uiteen te halen. Daarna werd de toegang tot de winkel afgesloten. Er zouden ongeveer zestig mensen in de rij hebben gestaan die in opdracht van opkopers een iPhone 4S moesten bemachtigen. Omdat ze geen toestel wisten te bemachtigen kregen zij, ondanks twaalf uur te hebben gewacht, niet uitbetaald.

Het is niet ongebruikelijk dat de introductie van een nieuw Apple-product tot lange rijen voor de winkels leidt. Normaal gesproken zorgt dit echter niet voor grote problemen. De iPhone 4S is in Nederland al sinds eind oktober te koop. Het is niet bekend wanneer de verkoop in de Apple-winkels in Shanghai en Beijing wordt hervat.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.