Nieuws: Apple heeft productieproblemeen iWatch

apple1Volgens bronnen zou Apple grote problemen hebben met de productie van de iWatch, zo zou de helft van de reeds geproduceerde iWatches nog niet geschikt zijn voor verkoop.

Volgens geruchten zou Apple dit najaar komen met een smartwatch, de iWatch. Van de nieuwe gadget is de productie al begonnen en zou er uitgebreid getest worden. Uit deze tests blijkt dat de iWatch nog veel mankementen heeft. Het zou hier gaan om o.a. een techniek om de metalen onderdelen een bepaalde vorm te geven. Dit poederspuiten wordt gebruikt om complexe vormen op grote schaal te kunnen maken.

De combinatie van het poederspuiten en de speciale behandeling die sommige onderdelen krijgen omdat ze aan de buitenkant zichtbaar zijn, zorgen er voor dat de massaproductie moeizaam verloopt.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.