Nieuws: Apple heeft oplossing batterij probleem iPhone 4S

Sommige gebruikers van de iPhone 4S meldden dat hun batterij van het toestel na een paar uur bijna leeg is. Apple heeft nu gemeldt dat ze een oplossing hebben gevonden. Dit is gemeldt door een woordvoerder van Apple.

Er zijn inderdaad een aantal bugs aangetroffen die invloed kunnen hebben op de levensduur van de batterij. Apple zal binnen enkele weken met een update komen die een einde moet maken aan deze problemen“, aldus de woordvoerder.

De oplossing zou worden verwerkt in iOS 5.0.1. De nieuwe versie van het OS is al naar de developers gestuurd. In de beschrijving van deze update staat dat het softwarebugs welke de batterijduur beinvloeden zijn verholpen. Mochten de resultaten positief zijn vanaf de developers wordt de update beschikbaar gesteld voor iedereen.

Om tot een oplossing te komen had Apple gebruikers van de iPhone 4S gevraagd om mee te werken.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.