Nieuws: Apple en LG in aanval op Samsung

android-logo-whiteZowel Apple als LG vallen Samsung aan op de dag dat Samsung de Galaxy S IV lanceert. Zo heeft LG een reclamebord boven het reclamebord van Samsung geplaatst.

Op het bord van Samsung staat “Be ready 4 the new galaxy” en de tekst op het bord van LG “LG Optimus G is here 4 you now!”. De bedoeling is dat Samsung vannacht rond 0:00 de nieuwe telefoon gaat presenteren.

Apple heeft zich wat subtieler uitgesproken over de lancering. Phil Schiller, marketingdirecteur, heeft in een interview tegenover Wall Street Journal aangegeven dat hij de verwachtingen niet zo hoog ziet.

“Als je een Androidtoestel uit de doos halt, moet je negen accounts installeren voor je de ervaring van iOS hebt. Ze werken niet naadloos samen.” is het argument van Schiller.

Ook zegt Schiller dat in het vierde kwartaal van 2012 vier keer zoveel mensen over zijn gestapt naar een iPhone. Wat wel gezegd mag worden is dat er in het vierde kwartaal geen grote nieuwe androidtoestellen zijn uitgekomen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.