Nieuws: Apple bereidt zich voor op toekomst zonder Jobs

Toekomst zonder Jobs, het is iets waar Apple nu serieus rekening mee gaat houden, en is zich hier op aan het voorbereiden.

Dit nieuws kwamen wij tegen in een artikel op The International Business Times, en is gebaseerd op een artikel in Fortune Magazine.

Het personeel zou al trainingen volgen en er zouden case studies worden uitgevoerd over wat de impact zou zijn na het vertrek van Jobs.

Dit zou hoogstwaarschijnlijk te maken hebben met de gezondheid van Jobs. Jobs ging in Januari wederom met ziekteverlof, echter zijn de details nooit onthuld waarom. De taken van Jobs worden voorlopig nog waargenomen door Tim Cook. Als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden blijft Jobs uiteraard wel betrokken.

Er is bij aandeelhoudervergaderingen geprobeerd openheid te krijgen over de situatie van Jobs en het (eventuele) opvolgingsbeleid, maar dit is er nooit van gekomen. Apple laat niks los over op een korte termijn Jobs-loze scenario. Het vertrouwen zou er bij Jobs wel zijn dat Apple het zonder hem aan het roer zou redden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.