Nieuws: Angry Birds ook in de Browser! (Android, iOS)

Er komt een versie van het alom bekende spelletje Angry Birds die speelbaar is in de Browser. Op dit moment is het spelletje speelbaar in Chrome. Andere browsers volgen binnenkort. Toch zijn er “geruchten” dat het al werkt in Firefox 4. Dit nieuws is bekend geworden op de IO-conferentie van Google, waar nog meer nieuwe dingen bekend zijn gemaakt als de Chrome Webstore voor de Chromebooks die op korte termijn uit gaan komen.

De versie is uitgebracht om de Chrome Webstore een goede start te geven. Dit gezien het feit het een zeer bekend en populair spel is op Android en iOS. Rovio, de ontwikkelaar wil hiermee nog meer marktaandeel krijgen en zo (misschien wel) de gehele wereld veroveren met het spel. Benieuwd naar het spel, en heb je de Chrome browser? Je kan het spel hier spelen! (Volgens geruchten ook speelbaar in Firefox 4.) Wat eventueel een mogelijkheid is om het in Internet Explorer de Plug-in voor een Chrome Frame te installeren. Dan is het ook te spelen in Internet Explorer. Dit word aangegeven als je naar de site gaat.

Of de diverse versies van het spel, zoals op Android/iOS ook naar de browser komen is ons niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.