Nieuws: Androidcomputer in beamer

Het bedrijf Tursion heeft onlangs een picoprojector uitgebracht die je niet alleen als beamer kan gebruiken, maar de beamer, op zakformaat, bevat ook een complete Android computer.

Tursion heeft hiermee de primeur en is de eerste in zijn soort. De beamer, de Tursion TS-102 bevat een dualcore processor, een wifi ontvanger en is uitgerust met speakers. De functies welke hij kan, spelletjes spelen, documenten bewerken/openen, films afspelen etc…

Intern is 8GB geheugen aanwezig welke uitgebreid kan worden door gebruik van MicroSD-kaartjes. Echter de accuduur van het apparaatje is niet zo veel, de accu gaat slechts 80 minuten mee. Verder heeft het apparaat een resolutie van 800×600 en een maximaal projectieformaat van 100 inch. De kosten voor deze gadget, slechts 330 euro. De beamer is alleen verkrijgbaar via Amazon.com.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.