Nieuws: Android 4.3 voor HTC One en Galaxy S4

android-logo-whiteVanaf vandaag is het mogelijk om de HTC One en de Samsung Galaxy S4 te updaten naar Android 4.3. Samsung en HTC hebben dit laten weten.

In Android 4.3 voor de One heeft HTC de nieuwe versie van Sense (Sense 5.5) gestopt. Sense 5.5 heeft onder andere verbeteringen voor Blinkfeed. Blinkfeed is een applicatie welke een aparte weergave heeft voor de laatste updates van diverse social media als Twitter en Facebook. Zo is het nu dus ook mogelijk om updates weer te geven van Instagram en RSS feeds.

Samsung heeft in de nieuwe versie hun beveiligings-app Knox en Wallet toegevoegd. Verder heeft het toetsenbord een update gehad en zijn de tabbladen van de browser aangepast. Met de update heeft het toestel ook gelijk volledige ondersteuning voor de Galaxy Gear gekregen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.