Nieuws: Android 4.0 voor Xperia’s vanaf half april

Maandag heeft Sony laten weten dat Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) voor haar Xperia-serie iets later
verschijnt dan eerder aangegeven. Halverwege april zal het uitrollen van de update van start gaan.
De eerder gestelde deadline voor de Android ICS-update voor de Xperia-lijn, het eerste kwartaal van 2012, werd niet door Sony gehaald.

Op de eerste werkdag van het tweede kwartaal heeft het bedrijf laten weten dat de uitrol van ICS van start gaat.
Halverwege maart zullen de eerste Xperia-toestellen, de Sony Ericsson Xperia Arc S, Xperia Neo V en Xperia Ray bericht ontvangen dat de Android ICS update klaarstaat om gedownload te worden. De uitrol zal geleidelijk gebeuren laat Sony weten en voor sommige mensen kan het een maand duren voordat de update beschikbaar is.

Eind mei kunnen de eigenaren van een Sony Ericsson Xperia Arc, Play, Mini, Neo, Mini Pro, Pro, Active en Live with Walkman de ICS update  downloaden. Voordat iedereen de nieuwste versie van Android ontvangt kan ook een maand duren. Voor de personen met een Xperia-toestel moet het langst gewacht worden met de net aangekondigde line-up uit 2012. Pas in de zomer van 2012 komt Android ICS uit voor bijvoorbeeld de Xperia S.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.