Nieuws: Android 4.0 Rom voor Galaxy Note AT&T gelekt

Onlangs is op de site van RootzWiki de officiele Android 4.0 Rom voor de Samsung Galaxy Note van AT&T te vinden. AT&T zou op dit moment nog bezig zijn met het testen van de rom en zouden er nog kleine foutjes uit de rom gehaald moeten worden.

De normale functies als oproepen, MMS, GPS, Bluetooth en LTE-verbinding blijken gewoon goed te werken. Ook zijn er ICS specifieke dingen gevonden als het ontgrendelen van het apparaat. Verder zijn er nog een paar kleine wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de Gingerbread Rom. Zo zou de Samsung Planner nu Calender heten.

Dat er nog een aantal kleine problemen zijn wordt duidelijk bij het eerste keer starten van de rom. Hier zou het startprogramma vast lopen en zou er geen Google account toegevoegd kunnen worden. Echter na een herstart werkt dit prima.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.