Nieuws: Amac heeft nachtopening voor biografie Steve Jobs

A.s. maandag is het zover. De lang verwachte biografie van Steve Jobs komt dan uit. De biografie bevat meer dan 700 pagina’s en is de enige waar Steve zelf aan mee heeft gewerkt en toestemming voor heeft gegeven. Walter Isaacson, de auteur van de biografie, heeft er twee jaar over gedaan om de biografie te schrijven. Aan de biografie liggen gesprekken met familie, collega’s, vrienden en concurrenten ten grondslag.

Voor de echte fans die het boek als één van de eersten wil hebben heeft Amac besloten om een nachtopening te doen. Alle winkels gaan zondag op maandag nacht open van 00:00 uur tot 01:00 uur. De klant krijgt een goed glas wijn om toch even stil te kunnen staan bij Steve Jobs.

Verder maakt Amac voor elk verkocht boek € 2,50 over KWF Kankerbestrijding. Je kan de winkels van Amac vinden in Apeldoorn, Amersfoort, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Sittard, Utrecht en Roermond.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.