Nieuws: Accuprobleem iPhone door GPS/Push notificaties

Met de update naar iOS 5.0.1 dacht Apple de batterij problemen opgelost te hebben. Echter blijkt het tegendeel, veel mensen melden dat het probleem nog niet opgelost is of juist erger is geworden.

Nu lijkt het er op dat applicaties die met pushnotificaties en/of gps werken de boosdoener zijn. Er zijn een aantal gebruikers welke melden, als ze deze dingen uitzetten, de batterij langer mee gaat. Maar er zijn ook weer gebruikers welke melden dat dit niet helpt.

Apple heeft niet laten weten waar volgens hun het probleem in heeft gezeten, maar heeft wel aan All Things D laten weten dat ze de problemen met iOS 5.0.1 aan het onderzoeken zijn. Helaas is het batterij probleem niet het enige probleem van de iPhone gebruikers. Er klagen ook mensen dat ze problemen hebben met de simkaart.

De simkaart zou bij sommigen niet herkend worden of ze krijgen geen signaal. Voor de update naar iOS 5.0.1 zouden de gebruikers hier geen last van hebben gehad. Het lijkt er een beetje op dat iOS 5.0.1 lang niet voor iedereen feilloos werkt. En geeft dan dus ook wisselende resultaten bij gebruikers.

Hoe Apple, en wanneer Apple deze problemen definitief op gaat lossen is niet bekend. Misschien op korte termijn een iOS 5.0.2 of 5.1 update?

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.