Nieuws: ABN AMRO komt deze zomer met een grote app update.

In juli zal de applicatie van de ABN AMRO van een grote update voorzien worden. Deze update zal het mogelijk maken om al je bankzaken via je telefoon te kunnen regelen. Denk hierbij aan het bekijken van bij- en afschrijvingen, het bekijken van je saldo én het overmaken van geld.

De update maakt het mogelijk om gemakkelijk geld over te schrijven naar je vrienden.
Je kan namelijk rekeningnummers toewijzen aan je contactpersonen, zodat je bij het overmaken van geld alleen maar op de naam van de persoon hoeft te tikken aanwie je het geld wilt overmaken.

Al tijden heeft de Rabobank de volledigste bankier-applicatie in de App Store staan. Na de update van de applicatie van de ABN AMRO lijkt de Rabobank deze toppositie kwijt te raken. De applicatie van de ABN AMRO ziet er zelfs nog moderner uit dan die van de Rabobank, en dus zullen de ontwikkelaars van de Rabobank weer flink aan de slag moeten om hun applicatie te verbeteren.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.