Nieuws: Aankondiging iPad mini in oktober

De geruchten dat er een mini-iPad aan zit te komen doen al langer de ronde. De geruchten worden versterkt nu het blijkt dat Apple hoogstwaarschijnlijk in oktober de nieuwe iPad wil gaan presenteren. Het nieuws is door diverse bronnen aan All Things D gemeldt.

In september zou de nadruk liggen op een nieuwe iPhone. Via de bronnen van All Things D is het duidelijk geworden dat Apple dit keer twee presentatiemomenten in de herfst heeft, één voor de iPad mini en een onbekende.

De reden voor de gedeelde aankondiging van de nieuwe iPad en nieuwe iPhone zou de media aandacht zijn. Eerst wordt dan de iPhone in september bekend gemaakt en een maand later de iPad. Zo kan de media zich focussen op één product tegelijk.

Volgens geruchten zou de kleine iPad een scherm ala Kindle Fire hebben qua grootte. Het zou gaan om een 7,85 inch scherm welke een resolutie zou hebben van 1024×768. Helaas zijn er nog niet meer details gelekt over de nieuwe iPad.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.