Nieuws: 4 inch iOS apparaat van Apple?

De geruchten gaan dat Apple met Hitachi en Sony zou samen werken om een iOS apparaat te maken wat voorzien zou zijn van een 4 inch scherm. Wat voor apparaat dit zou moeten zijn is niet bekend. Sommige geruchten zeggen dat het hier om de iPhone mini zou gaan.

De bronnen melden dat Hitachi Displays en Sony Mobile Display Corporation al schermen zouden leveren aan Apple. De samenwerking zou onder de naam “Japan Display” door het leven gaan. Apple zou daardoor ook bezig zijn met een nieuwe schermtechnologie voor de iPad 4.  Apple zou hiermee een “funamenteel ander” apparaat willen maken.

Onlangs werd bekend dat Apple zaken zou doen met Sharp voor het nieuwe scherm in de iPad 3. Om productie van de schermen te kunnen garanderen zou Apple in verschillende fabrieken van Sharp geïnvesteerd hebben om leveringen van de LCD schermen te kunnen garanderen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.