Nieuws: 29 oktober Google Android Event

Onlangs heeft Google de Amerikaanse pers uitgenodigd voor een Android Event op 29 oktober. Het is niet duidelijk wat precies het onderwerp gaat worden van het evenement, het enige wat Google op de uitnodiging heeft gezet is “The Playground Is Open”, hiernaast staat de microfoon afgebeeld welke nu wordt gebruikt voor spraakherkenning.

De laatste weken doet de geruchtenmachine al aardig zijn werk en zou LG het nieuwe Nexustoestel gaan maken, alleen is hier geen enkele verwijzing naar te vinden in de uitnodiging. Waar het wel op lijkt, mede door de opbouw van de uitnodiging, is dat er verwezen wordt naar Google Now. Google Now is vergelijkbaar met Apple’s Siri, bedoeld voor spraak besturing, ook genereert Google Now relevante informatie op basis van de gegevens van de gebruiker.

Wat opvallend is, is dat Google het evenement op de zelfde dag heeft gepland dat concurrent Microsoft Windows Phone 8 gaat lanceren.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.