Nieuws: 15 en 17 inch MacBook Air?

Op Macrumors is te lezen dat Apple werkt aan een 15″ en 17″ variant van de MacBook Air. Niet duidelijk is of het onder de MacBook Air of de MacBook Pro lijn gaat vallen. Wat wel duidelijk is, is dat Apple in de laatste testfase zit.

Er wordt verwacht dat deze trend zich door gaat zetten in de Pro lijn, dus geen optische drive meer en een SSD. Dit allemaal om een dunner design te krijgen. Wat opvalt is dat Apple steeds meer producten op de markt brengt zonder optische drive. Kijk maar naar de Mac Mini. Hier zit ook geen drive meer in.

Ondanks er net nieuwe versies van de Air uit zijn gebracht zijn deze versies toch in ontwikkeling. De laatste geruchten geven aan dat het onder de Pro serie gaat vallen. En dat de nieuwe series rond kerst beschikbaar moeten zijn.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.