Nieuws: 12 september onthulling nieuwe iPhone

Diverse bronnen weten te melden dat de iPhone 5 op 12 september onthult gaat worden. Volgens deze bronnen zou de nieuwe iPhone een maand later in de winkel moeten liggen.

Opvallend is dat alle bronnen de zelfde datum weten te noemen. Als het zo is, dan ontvangen journalisten een week van te voren een uitnodiging.

De geruchtenmachine over de nieuwe iPhone draait al maanden. Zo zouden er al diverse specificaties gelekt zijn. Waaronder dat de nieuwe iPhone dunner zou worden, een groter scherm krijgen, nfc ondersteuning, een andere simkaart en een kleinere poort om de telefoon op te laden en accesoires op aan te sluiten.

Verder zou er ook nog een nieuwe iPad onthult worden, het zou hier gaan om de iPad Mini. Deze zou kleiner en goedkoper zijn dan de huidige iPad.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.