Nieuwe versie van Pac-Man uitgekomen

Gisteren hebben de makers van het bekende spel Crossy Road een nieuwe versie van Pac-Man uitgebracht.

Zoals we gewend zijn van Pac-Man is het de bedoeling dat je alle stipjes op eet zonder door de geesten geraakt te worden. In de oude versie van Pac-Man ging je steeds naar een nieuw level, in de nieuwe versie van Pac-Man zit je in een oneindig level waar je zo ver mogelijk in moet zien te komen.

Om steeds verder te kunnen komen kan je gebruik maken van power-ups. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld de geesten de verslaan met een laserstraal. Om aan deze power-ups te komen zal de speler credits moeten hebben. Deze zijn te verdienen binnen het spel of door naar advertenties te kijken.

Je kan niet oneindig door spelen met power-ups, je hebt namelijk zes spelpogingen, als deze op zijn kan je niet verder spelen met power-ups. Elke 10 minuten worden je spelpogingen weer met 1 aangevuld.

Wel heb je de mogelijkheid om door te spelen, maar dan kan je geen gebruik maken van power-ups.

google_play_badge_152x55

IOS_Appstore

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.