Nieuwe Chromecast ook ondersteuning voor streamen audio

De huidige Chromecast is een bekende en veel gebruikte Mediaplayer. Via HDMI kan er veel naar de TV gestreamd worden. Op dit moment heeft Google een nieuwe versie van de Chromecast in ontwikkeling.

De nieuwe versie van de Chromecast zou ook de mogelijkheid hebben om audio naar speakers te kunnen streamen. Hiermee wordt de Chromecast een concurrent van bijvoorbeeld de Airport Express van Apple.

Volgens berichten zou het mogelijk zijn om muziek naar meedere ruimtes te kunnen streamen en zou er ondersteuning zijn voor Spotify. Verder zou de nieuwe versie in 3 kleuren beschikbaar worden en zou de WiFi module een upgrade gehad hebben.

Indien Google een nieuwe Chromecast in de maak heeft, dan is de kans erg groot dat deze 29 september op het evenement wordt aangekondigd.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.