Must Haves voor de Tablet gebruiker

Tablets worden steeds populairder, niet alleen de iPad is enorm populair maar ook de apparaten die op basis van Android werken worden veel verkocht. In 2013 wordt er zelfs verwacht dat er in Nederland meer tablets worden verkocht dan computers. Een grote kans dus dat u een tablet eigenaar bent of op korte termijn wordt. Maar welke applicaties moet je nou direct instaleren op je tablet? Hieronder staan vijf type applicaties die u zeker moet installeren op uw tablet. Omdat ze leuk, handig of gewoon noodzakelijk zijn.

1.     Nieuws apps

Uw tablet is enorm mobiel en makkelijk in gebruik. Overal waar u een internetverbinding heeft ligt de wereld aan uw beeldscherm. Het is dus niet gek om de digitale krant te lezen op het terras of om het verslag van uw favoriete voetbalclub te lezen in de tuin. Dit voordeel heeft uw smartphone natuurlijk ook, maar doordat een tablet een groter beeldscherm heeft is het rustiger voor uw ogen om grotere stukken tekst te lezen.

3 populairste nieuws apps:

Android versie Android versie Android versie
iOS versie iOS versie iOS versie

2. Online Bankieren Apps

Hoe gemakkelijk is het om uw bankzaken op de bank in uw woonkamer te regelen? Heel gemakkelijk met dank aan de applicaties die banken maken om via uw tablet uw bankzaken te regelen. Alle grote banken hebben inmiddels een applicatie ontwikkeld, zowel voor Android als IOS. In verband met de veiligheid is het bij dit soort applicaties aan te raden om ze alleen thuis te gebruiken.

3 populairste Online Bankieren apps:

Android versie Android versie Android versie
iOS versie iOS versie iOS versie

3. Televisie kijken bij Ziggo.

Klanten die digitale tv afnemen van Ziggo, één van Nederlands grootste kabelaanbieders, kunnen vanaf nu ook live televisie kijken via hun tablet. Onlangs is er een update gekomen van de applicatie waardoor u nu niet meer hoeft te kiezen tussen een romantische komedie of het voetbal, u kunt ze allebei tegelijk zien!

 Android versie
 iOS versie

4. Anti-virus Apps

Nu de tablets steeds populairder worden kan uw tablet, net als uw computer, doelwit worden van virussen en hackers. Door uw tablet te beschermen met een antivirus applicatie loopt u veel minder gevaar. Dit geldt overigens ook voor uw smartphone. Doordat Apple alle apps eerste goedkeurt en er op die manier voor zorgt dat er geen virussen op uw iPad komen zijn er voor de iPad geen antivirus apps te downloaden. Doordat het Android platform een open karakter heeft is de kans op virussen, mallware en hackers groter. Daardoor zijn er voor dit platform meerdere apps te downloaden.

3 populairste antivirus apps voor Android

Android versie Android versie Android versie

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.