Moto X Force komt naar Nederland

Volgende week brengt Motorola de X Force naar Nederland. Volgens de fabrikant is het scherm onbreekbaar en geeft de fabrikant de gebruikers 4 jaar garantie op het scherm tegen versplinteringen en barsten.

Het ShatterShield scherm bestaat uit 5 lagen, 1 laag tegen krassen, 1 laag tegen barsten 2 drukgevoelige lagen en vervolgens het flexibele amoled scherm. Motorola heeft 3 jaar gewerkt aan deze technologie.

De Moto X Force heeft een 5,4 inch-scherm met een pixeldichtheid van 540 pixels per inch en een camera van 21 megapixel. De smartphone heeft een octacore-processor, 3 gb werkgeheugen en 32 gb aan opslagruimte. Verder is het toestel voorzien van de nieuwste release van Android, versie 6.0 en zou de telefoon 2 dagen mee moeten gaan op een volle batterij.

De prijs voor het toestel wordt €699,-

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.