Lollipop voor OnePlus One

Android Lollipop is uitgekomen voor de OnePlus One. In de nieuwe CyanogenMod versie 12 zit o.a. een aangepaste emailclient.

Cyanogen, het bedrijf achter de OnePlus One heeft nooit eerder een update uitgebracht waarmee het geupdate wordt naar een nieuwe versie van Android. Eerder waren het altijd maar kleine updates, zoals de andere fabrikanten ook wel doen.

Cyanogen had eerder aangekondigd dat de update voor eind april uitgebracht zou worden, maar deze deadline is niet gehaald. Nog niet iedereen krijgt de update binnen, maar dit zal zeker komende dagen moeten gaan gebeuren.

Tevens werkt Cyanogen aan Oxygen, een eigen Android versie. Of de OnePlus One in de toekomst een update gaat ontvangen naar de eigen Android versie is niet bekend. Gebruikers kunnen deze versie nu installeren via de recovery modus van de telefoon.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.