iPhone 6 en 6 plus erg populair!

De iPhone 6 is alweer de zoveelste iPhone, binnen de lijn die door Apple is uitgebracht. De iPhone 6, is de opvolger van de iPhone 5S en de iPhone 5C. Het toestel heeft een groter scherm gekregen, met meer pixels. Iets wat Apple nog nooit eerder heeft gedaan. Apple heeft enorm geïnvesteerd in het nieuwe toestel en de gebruikers zijn dan ook zeker positief verrast. Het toestel is nog steeds erg populair. Binnenkort zal Apple de nieuwe iPhone 6S presenteren. Het is nog bekend wat de deze smartphone moet gaan kosten.

De iPhone 6 is in september 2014 gepresenteerd, samen met de iPhone 6 Plus. De iPhone 6 heeft een 4,7 inch scherm en de iPhone 6 Plus heeft een scherm van maar liefst 5,5 inch scherm. Een enorme verbetering. Ook de resolutie is verbeterd, waardoor foto’s, video’s en andere bestanden enorm scherp worden weergegeven. Doordat het toestel een stuk groter is geworden, moest het design natuurlijk ook aan worden gepast. Het toestel is zijn enorm slank en de randen zijn mooi rond, waardoor er geen hoeken te bekennen zijn. Het toestel heeft een dikte van maar liefst 6,9 mm en weegt 129 gram. De iPhone 6 is te verkrijgen in het zilver, goud en spacegrijs.

Ook heeft de iPhone 6 een nieuwe chip, namelijk een A8-chip. Deze chip is een stuk kleiner en daarnaast veel sneller dan de voorganger. Ook presteert de A8-chip een stuk beter. Ook hier dus weer een hele vooruitgang. De accu van de iPhone 6 is ook enorm aangepast. De accu belooft namelijk heel wat. Met een volle accu zou er 80 uur muziek kunnen worden geluisterd, er kan 14 uur films worden gekeken en daarnaast kan er ook nog 12 uur worden gebrowset op het internet. Andere leuke specificaties zijn Touch ID, beter bekend als de vingerafdrukscanner en Apple Pay. Bij Apple Pay maakt het toestel gebruik van een ingebouwde nfc-chip en in combinatie met de vingerafdrukscanner, kunnen de gebruikers betalingen doen.

Heeft u nu een iPhone 6S en bent u op zoek naar een goedkoop abonnement? Kijk dan eens op deze website.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.