Nieuws: iPhone 4S uitverkocht in Amerika

De iPhone 4S moet nog uitkomen, maar in Amerika zijn de providers al door de hele voorraad heen. Op sommige plekken is het niet eens meer mogelijk om een bestelling te plaatsen volgens de Amerikaanse media.

Providers Verizon en Sprint zijn volledig door de voorraad heen. Een klein addertje onder het gras, het betreft hier de voorraad welke gereserveerd is voor bestellingen. Ze hebben nog een kleine voorraad iPhones welke voor de gewone verkoop zijn. De verkoop begint morgen in Amerika. 

Bij AT&T is het nog wel mogelijk om het toestel te bestellen, echter zit er dan wel een levertijd van drie tot vier weken op. Op het moment dat AT&T is begonnen met de voorverkoop was dit nog 1 a 2 dagen na 14 oktober.

Vanaf 28 oktober zal de iPhone in Nederland verkrijgbaar zijn. Hoe en wanneer er in Nederland bestellingen geplaatst kunnen worden is nog niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.