ING bank maakt betalen via iDeal makkelijker met mobiel bankieren app

Bijna iedereen besteld wel eens wat via een webshop en kiest hier voor een iDeal betaling. Voorheen moest je via ING met een tancode betalen. ING heeft nu een update voor de mobiel bankieren app uitgebracht welke het mogelijk maakt om de betaling te bevestigen met de app.

De betaling via de app kan gedaan worden door in de app de QR-code scanner te gebruiken. Vervolgens kan je de betaling volledig afronden via de mobiel bankieren app. Deze nieuwe functie is niet verplicht, je kan ook gewoon via je tancode betalen.

Verder heeft ING nog een optie toegevoegd “ING Kijk Vooruit”. Met deze optie is het mogelijk om tot 35 dagen vooruit te kijken naar aankomende betalingen en/of incasso’s. De app bepaalt deze betalingen door naar de historie te kijken op je bankrekening. Wel wordt er onderscheid gemaakt in “zekere” uitgaven en “onzekere” uitgaven en kan je deze twee lijsten combineren.

De update van de app is per direct beschikbaar in de Google Play store en in de App Store van Apple.

google_play_badge_152x55

IOS_Appstore

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.