HTC maakt het mogelijk om nieuwe producten te testen voor lancering

HTC heeft een nieuwe programma gelanceerd, het HTC Preview Programma. Met dit programma wil HTC gebruikers nieuwe producten laten testen alvorens ze op de markt komen. In ruil hiervoor moet de gebruiker feedback geven aan de fabrikant.

Mocht de gebruiker een nieuw apparaat krijgen dan dient er wel een formulier getekend te worden dat er geen info over het nieuwe apparaat openbaar wordt gemaakt.

Om je aan te melden voor het programma kan je naar de daarvoor gemaakte website gaan. Gebruikers kunnen zich wereldwijd aanmelden voor het programma. Een vermoeden is dat gebruikers die reeds een HTC toestel hebben ook eerder updates gaan krijgen voor hun toestel daar er naar het IMEI nummer gevraagd wordt. Hiermee is het mogelijk om updates naar bepaalde toestellen te sturen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.