HP kondigt Virtualreality PC’s aan

Onlangs heeft HP een nieuwe lijn PC’s aangekondigd welke geoptimaliseerd zijn voor virtualreality-gaming. De nieuwe reeks heeft de naam Omen meegekregen.

De nieuwe Omen PC’s zijn voorzien van een Intel Core i7 K-processor en high-end videokaarten van nVidia, de GTX serie, of AMD, de Radeon serie.

Dit is niet het enige wat HP heeft aangekondigd in de VR reeks, ook komt er een nieuwe serie gaming laptops aan. Deze krijgen respectievelijk een 15,6″ of een 17,3″ scherm, voorzien van een Intel Core i7-processor, een nVidia GTX 960M of 965M videokaart en 12GB of 16GB RAM geheugen.

Begin juli komen de laptops beschikbaar in Amerika en kosten tussen de 1000 en 1300 dollar. Wanneer de PC’s op de markt gaan komen, dit zal later in de zomer zijn en daar zijn nog geen prijzen van bekend. Ook zijn de Nederlandse prijzen nog niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.