Hoesjes zijn, en blijven, belangrijk.

Tegenwoordig wordt je, bij de aanschaf van een nieuw toestel, blij gemaakt met de meest uit eenlopende gadgets, zo geeft Samsung een Virtual Reality Bril weg en krijg je bij andere toestellen weer een hoesje of een screenprotector cadeau. Of het allemaal zo functioneel is? Daar twijfelen wij een beetje over, je hebt natuurlijk meer aan een hoesje of een screenprotector. Onze ervaring met gadgets zoals een virtual reality bril is, het verdwijnt ergens en je kijkt er niet meer naar om.

Eerder hebben wij al artikelen geschreven over de bescherming van telefoons, maar je kan het niet vaak genoeg herhalen, goede bescherming is wel belangrijk voor je nieuwe toestel. Zo heb je bijvoorbeeld heel mooie Xperia XA Ultra covers, hardcases, softcases, wallets, je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel. Wat onze voorkeur/advies is? Wij hebben het liefst een hardcase of flipcase, hier hebben wij gewoon goede ervaringen mee. Het enige nadeel, je toestel wil wel eens wat dikker/groter worden en is dan wat moeilijker in je (broek)zak te stoppen.

Zelf zijn wij wel van de goede bescherming, ook voor onze laptops, daar hebben we ook gewoon een goede hoes voor. Maar het kan natuurlijk altijd een keer te laat zijn, je hebt zo een kras op de klep van je laptop. Gelukkig zijn hier ook hoezen voor te krijgen, neem bijvoorbeeld een MacBook Pro Retina 13 inch hoes, deze hoes beschermt niet alleen, maar geeft ook gelijk je MacBook een leuk uiterlijk! Zo zie je, voor elk apparaat is wel een leuke hoes te vinden. Of het nou om een smartphone of een laptop gaat, ons advies blijft, zorg voor een goede bescherming, zo heb je het langst plezier van je apparaat.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.