Het mooiste Festivalmeisje van 2015

Amsterdam 15 september 2015, Een absolute primeur! Het festivalseizoen wordt dit jaar door Glance afgesloten met een ode aan het Festivalmeisje. En dat gebeurt in stijl, met een award: Het mooiste Festivalmeisje van 2015.Vrijdag 18 september wordt ze uitgeroepen.

De sociale media, het grote publiek, bepaalt in deze verkiezing wie de award zal binnenslepen. Iedereen kan zijn stem uitbrengen op http://wannaglance.com/festivalmeisje2015/. Er zijn in totaal negen Festivalmeisjes genomineerd uit de database van de event-dating app Glance. De beauties hebben uit de 10.000 vrouwelijke gebruikers het hoogste percentage ‘likes’ gekregen van andere gebruikers. Stuk voor stuk heuse schoonheden. En het mooie is, ze zijn ook nog eens single! Sterker nog, met een beetje geluk score je een date met een van deze Festivalmeisjes.

Glance is in juli 2015 gelanceerd en telt meer dan 20.000 gebruikers. De nieuwe app is de gedoodverfde concurrent van Tinder en Happn. Je geeft aan welke evenementen je leuk vindt en waar je naartoe gaat en wordt zo voorgesteld aan andere likeminded mensen. De date is al geregeld en de drempel om elkaar daadwerkelijk te ontmoeten verdwijnt. Na dit festivalseizoen valt er straks ook te ‘glancen’ bij ander soort evenementen: van clubavond tot concert.

Stemmen op jouw favoriete Festivalmeisje kan tot 17 september. Glance downloaden kan voor iOS en Android via http://i.wannaglance.com.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.