Google Duo wordt verplicht in Android

Google verplicht fabrikanten een aantal applicaties standaard mee te leveren met Android. Zo wordt vanaf december Google Duo ook verplicht. Google Duo gaat de app van Google Hangouts vervangen. Google Duo is de videobel applicatie van Google. Google Hangouts blijft wel beschikbaar als optionele app in de Play store.

Google Duo wordt gezien als tegenhanger van Apple Facetime, de videobel applicatie van Apple. Of Google met Duo een voet aan de grond gaat krijgen in de beeldbelmarkt is niet duidelijk. Er zijn al een groot aantal applicaties welke dezelfde functionaliteit bieden, maar door de eenvoud van de applicatie denken wij dat Google een kanshebber gaat worden. Tevens de verplichting tot standaard app in Android helpt Google ook een groter marktaandeel te rkijgen.

Zelf hebben wij de applicatie geinstalleerd en getest, wij zijn er erg tevreden over.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.