Goedkope iPhone accessoires

Als je een iPhone koopt, krijg je daar de standaard accessoires bij. In het doosje van de iPhone zit er naast de iPhone ook nog een USB-lader, een USB-kabel en een headset bij. Apple heeft door de jaren heen nog veel meer accessoires voor de iPhone ontwikkeld. Inmiddels bestaan er veel iPhone accessoires.

Zo kun je bijvoorbeeld een bluetooth afstandsbediening kopen voor je iPhone. Door de bluetooth afstandsbediening kun je gemakkelijk de mooiste selfies maken. Ook bestaan er accessoires waardoor je je iPhone gemakkelijk onderweg kan opladen. Een voorbeeld hiervan is een wireless opladers. Deze oplader plug je in je iPhone en dan gaat die automatisch opladen. Je hebt ook een zogeheten powerbank. Dit werkt hetzelfde als een wireless oplader en zorgt er voor dat je iPhone draadloos wordt opgeladen. Verder kun je een auto plug kopen, waardoor je je smartphone kan opladen in de auto. Een telefoonhouder maakt het mogelijk dat je handsfree kan bellen in de auto en is handig als je de telefoon wil gebruiken als TomTom. De USB-kabels van Apple zijn vaak heel kort en daarom is er nog een accessoires ontwikkeld: een twee of drie meter lange USB-kabel. De kabel werkt verder gewoon hetzelfde, maar het opladen gaat op sommige plekken iets gemakkelijker. Er bestaat zelfs een fietshouder, waardoor je je telefoon kunt gebruiken terwijl je op de fiets zit. Voor iedere iPhone gebruiker, is er wel een toepasselijk iPhone accessoires verkrijgbaar.

Bovendien kun je hoesjes en covers voor je iPhone kopen. De hoesjes zitten volledig om je toestel heen en beschermen zowel de voorkant als de achterkant van je iPhone. De hoesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vaak ook in het leer. Er zijn ook speciale hoesjes verkrijgbaar voor mensen die aan extremen sporten doen. Dit soort hoesjes beschermen de iPhone tegen stoten en vallen. Een cover beschermt alleen de achterkant van je telefoon en is veelal gemaakt van siliconen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.