Gerucht: iPhone 5 in de herfst

Blogsite Macotakara in Japan weet te melden dat de iPhone 5 in de herfst uit gaat komen. Het blog zou deze informatie hebben van een betrouwbare Aziatische bron. Volgens de geruchten zal in september of oktober de smartphone aan het publiek worden getoond.

Voorheen werden nieuwe iPhones onthuld in de zomer. Afgelopen jaar is Apple hier af gestapt en werd de iPhone 4S pas in oktober bekend gemaakt. Eerder werd de nieuwe iPod bekend gemaakt in de hefst. Vorig jaar weken de iPod Touch, Shuffle, Nano en Classic slecht op een beperkt aantal punten af op hun voorgangers, waardoor de iPhone 4S alle aandacht kreeg. Doordat er minder aandacht werd geschonken aan de iPods kreeg de nieuwe iPhone de volle aandacht. Wat resulteerde in een recordverkoop in het laatste kwartaal.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.