Gerucht: iPad 3 op 23 maart in Duitsland verkrijgbaar

Op dit moment draait de geruchtenmachine over de iPad 3 op volle toeren. Eerder werd er gesproken over een datum, 7 maart dat hij aangekondigd zou worden, en vervolgens een week later in de Amerikaanse winkels zou liggen. Wat voor ons belangrijker is, is de Europese release datum. Volgens de geruchten zou de iPad 3 op 23 maart in Duitsland te koop zijn. Als dit gerucht klopt, kan dit mogelijk ook de datum zijn voor de release in Nederland en België.

Een soortgelijk ding gebeurde vorig jaar ook met de release van de iPad 2. Deze werd aangekondigd en ongeveer een week later lag deze in de winkel. Als je de tijdsspanne van de iPad 2 aanhoudt, dan zou hij niet 23 maart maar rond 30 maart uit moeten komen, met de iPad  2 duurde het ook iets langer qua release.

Een aantal functies welke ook door de geruchtenmachine de wereld in geholpen zijn, zijn o.a. Siri besturing, een HD (1080p) camera met beeldstabilisatie en een retinascherm (wat bevestigd is door MacTrast).

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.