Smartphones en entertainment

imagesDat entertainment belangrijk is op onze mobiele telefoons, dat blijkt wel uit de lijst die onlangs verscheen in de Wall Street Journal met de meest gedownloade Apps uit de App Store van Apple. Als we ons eigen gedrag onder de loep nemen, dan klopt dit ook volgens Couponcode.nu. Onze mobiele telefoon draagt bij aan onze entertainment behoefte, hoe vaak bel jij iemand om gewoon even een stem te horen? Of ben jij ook iemand die even naar huis belt om te vragen of je bepaalde boodschappen moet meenemen?

Als je naar de lijst met meest gedownloade apps kijkt, zie je dat de eerste vijf nominaties spellen zijn. Angry birds staat natuurlijk op één. In de top 10 zie je naast games ook twee iets meer behulpzamere apps. Voor 99 dollar cent download je Camera+, een app die professionele fotografen en amateurs met veel liefde gebruiken. Je kunt hiermee heel snel en gemakkelijk jouw foto’s bewerken, denk aan zoom- of exposure opties en direct doorposten naar jouw social media. WhatsApp staat ook in de lijst. Misschien heb je de afleveringen over Silicon Valley met Alexander Klopping ook gezien? Zo niet, dan kun je de shows via uitzending gemist alsnog bekijken. In het programma gaat Alexander op bezoek bij grote spelers als Google, WhatsApp en Twitter.

angrybird(bron: http://www.flickr.com/photos/tripletsisters/)

Nu onze smartphones steeds meer een verlengde van onszelf zijn, zijn we ook bereid hierin te investeren. Waar je een aantal jaren geleden geen duur abonnement wilde overwegen, want dat was geldverspilling (je gebruikte toen de telefoon alleen om te bellen). Neem je nu uitvoerig de specificaties onder de loep en ben je bereid meer te betalen, bijvoorbeeld voor een Apple iPhone. Mensen die al wat langer van internet gebruiken maken zijn er aan gewend om te zoeken naar korting van Bol voordat zij een smartphone bestellen. Zonde natuurlijk voor alle mensen die nog steeds het volledige som betalen. Bij sites als deze zit je nergens aan vast, geen nieuwsbrieven of kortingskaarten, je kunt gewoon bestellen en gebruik maken van de acties.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.