Gadget: Zagg displayfolie voor Samsung Galaxy Nexus

Er zijn veel verschillende soorten displayfolie te krijgen. Maar er zijn weinig fabrikanten die je 25 jaar garantie geven en aangeven dat het om “Military Grade” displayfolie gaat. ZAGG belooft dit wel en maakt hier reclame mee. Via MobielBereikbaar.nl hebben wij de Samsung Galaxy Nexus Full Body InvisibleSHIELD besteld. We moeten zeggen, we zijn behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit van het folie.

De folie wordt geleverd in een stevig doosje met een doekje, applicatievloeistof , een installation squeegee en een handleiding hoe je het folie op je scherm kan aanbrengen. Het enige wat een beetje tegenviel was het folie van het papiertje af te krijgen. Vervolgens is het makkelijk om de folie aan te brengen op je telefoon.

Om de folie te testen hebben wij er met een sleutel op gekrast, dingen op laten vallen en mee over de tafel geschuurd, kortom we hebben het folie niet gespaard. Het scherm van de Galaxy Nexus is nog steeds kras vrij. Op een gegeven moment zie je wel wat beschadigingen aan het folie, maar daar moet je toch heel wat moeite voor doen.

Op de site van de fabrikant is een filmpje te zien waar de folie wordt getest op een Samsung Galaxy S4. Hier is te zien dat de folie met stenen, sleutels, spijkers en een dremel getest wordt. Nadien wordt de folie van het scherm gehaald en is er geen krasje op het scherm te zien.

Voor de mensen die toch wel hoge eisen stellen aan de bescherming van hun scherm is deze folie echt een must in combinatie met bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S4 hoesje. Betere bescherming voor je apparaat is volgens ons vrijwel niet.

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.