Gadget: Solar Rainbowmaker

Valentijnsdag komt er weer aan. Wat is er dan leuker dan je geliefde een leuke gadget te geven? Wij zijn aan het zoeken geslagen en hebben een bijzondere gadget gevonden, namelijk de Solar Rainbowmaker. Deze gadget plak je op je raam en laat het zonlicht zijn werk doen. Kortom, je bent geen batterijen nodig voor de werking.

Wat doet de gadget nou precies? De Solar Rainbowmaker laadt zich op met zonlicht en laat vervolgens het Swarovski kristal draaien. Het draaiende kristal reflecteert het zonlicht en laat mooie regenboogkleuren achter in de kamer waar je de gadget op het raam hebt bevestigd.

Het geeft een erg leuk effect en leuke sfeer in de kamer en onbewust blijf je er naar kijken (misschien wel onder het genot van een beker Drinking Fudge). Lekker ontspannen kijken en genieten samen met je geliefde. Wat wil je nog meer.

Deze gadget is zeker een aanrader voor mensen die een unieke, simpele gadget willen (weggeven).

rainbowmaker-met-swarovski-91a rainbow-room-3

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.