Gadget: Secret Agent Alarm Clock Gun

Flauw van je standaard wekker? Wil je eens een keer als James Bond wakker worden? Dan is de Secret Agent Alarm Clock Gun wat voor jou! Deze klok is vormgegeven als pistool waarmee je de tijd kan projecteren. Zodra je de trekker overhaalt, projecteert het pistool de tijd. Dit kan zijn op bijvoorbeeld de muur, op het plafond of iemand zijn rug of borst. Maar dat is niet het enige. Je kan het pistool ook als wekker gebruiken. De alarmfunctie is inclusief vibratiestand. Wakker worden doe je dan dus wel!

Om de tijd of het alarm in te kunnen stellen dien je de trekker over te halen en vervolgens met de 2 functieknoppen op de zijkant kan je de tijd instellen. Wat wel een nadeel is bij het instellen van de tijd de projectie na 30 seconden stopt en je dus de trekker nogmaals moet overhalen om de tijd verder te kunnen instellen.

Kenmerken Secret Agent Alarm Clock Gun:

  • Projectie klok
  • Met alarmfunctie
  • Rood LED licht
  • Afmetingen 17 x 13 x 12 cm
  • Werkt op 2 AAA batterijen
Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.