Gadget: Samsung Leather Pouch voor de Galaxy Tab 2 7.0

android-logo-whiteNatuurlijk ben je zuinig op je nieuwe tablet en heb je het liefst een hoesje voor je nieuwe speeltje. Nu hebben wij de Samsung Leather Pouch getest voor de Samsung Galaxy Tab 2 7.0 en zijn hier erg tevreden over.

In eerste instantie gaat de tablet wat lastig in het hoesje, het lijkt net of het hoesje eigenlijk net te klein is. Maar omdat het een leren hoesje is, is dit niet meer dan normaal. Het hoesje zit gewoon strak om de tablet. Hierdoor is het in het begin wat lastig om de tablet er ook weer uit te krijgen. Maar met een beetje handig bewegen komt de tablet er weer uit.

Na een tijdje gebruiken (ca. 1,5 dag) begin je te merken dat het hoesje wat beter “past” om de tablet en het gebruik wordt dan aanzienlijk makkelijker. De pouch is dun en stijlvol, het zal uw Samsung tablet niet veel zwaarder of dikker maken. Gelukkig beschermt deze lederen pouch uw tablet wel perfect, krassen zijn verleden tijd en stootschade wordt aanzienlijk verminderd.

Wat opvalt is dat de tablet via de zijkant in het hoesje wordt gestopt. Veel hoesjes zijn zo gemaakt dat de tablet of smartphone via de bovenzijde er in gestopt zoals bijvoorbeeld de HTC Flyer hoesjesSamsung Galaxy Y hoesjes en de Galaxy S3 Mini hoesjes.

Van ons krijgt de hoes voor de tablet in ieder geval een dikke 10! Enorm handig en makkelijk in gebruik. Zeker een aanrader als je je tablet goed wil beschermen. Je kan de hoes hier bestellen (€ 32,95)

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

samsung-efc-1g5ldec-leather-pouch-dark-brown-origineel_0

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.