Gadget: Samsung Galaxy Nexus Starter Kit

android-logo-whiteAls je een nieuwe telefoon hebt, dan wil je hem natuurlijk goed beschermen. MyTrendyPhone.nl heeft hier een leuk starterspakket voor. Dit keer hebben wij de Starter Kit voor de Galaxy Nexus getest.

De inhoud van het pakket is;

  • Zwarte siliconen hoes
  • Transparante siliconen hoes
  • Autolader
  • Beeldschermfolie
  • In-Ear stereo headset

Het eerste wat wij getest hebben zijn de Galaxy Nexus hoesjes. De hoesjes passen prima om de telefoon. Wat opvalt is dat de zwarte hoes wat flexibeler is dan de transparante, hierdoor voelt de transparante wat prettiger aan tijdens het gebruik. Een voordeel van de hoesjes om de telefoon, je telefoon is beter beschermd tegen vallen, en hij wordt wat stroever. Je laat hem dus niet zo makkelijk op de grond vallen.

In de verpakking zitten ook 2 screenprotectors. Bij de screenprotectors, zit ook een doekje om je scherm goed schoon te maken alvorens je de screenprotector aanbrengt. Na het aanbrengen van de screenprotector blijft het scherm gewoon uitstekend reageren op je vingers. Echter hebben wij wel het idee dat de scherpte van het beeld iets minder wordt. Maar dit is normaal met het gebruik van een screenprotector.

De bijgeleverde autolader doet precies wat hij moet doen. De telefoon opladen. Echter heeft de oplader net niet genoeg power om de telefoon op te laden tijdens het navigeren. Helaas zijn er veel opladers die hier naar aan kunnen voldoen met dit toestel. Het voordeel is dat de oplader universeel is, dus ook op andere toestellen gebruikt kan worden.

Dan zijn we bij de headset aangekomen, de headset is ook universeel, dus zou ook heel goed als iPad mini accesoire of als iPad 4 accesoire gebruikt kunnen worden. Terugkomend op de headset, de pasvorm is goed, echter moet je niet te kleine oren hebben. Het punt is dan dat het niet helemaal goed in de gehoorgang blijft zitten en er dus uit kan vallen. Het geluid van de headset is goed, de kleur wit is persoonlijk. Zelf vinden wij het niet helemaal passen bij de zwarte uitvoering van de Galaxy Nexus, maar bij de witte zal het waarschijnlijk een stuk beter staan.

De starterskit is zeker de prijs waard, alles wat je nodig bent om je telefoon te beschermen zit er bij. Je kan de starterset hier bestellen.

starterkit

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.