Gadget-review: Samsung Desktop Dock White

samsung_logoIk gebruik mijn Samsung Galaxy S4 al een tijdje en ben zeer tevreden. Ik heb een fijne set om hem in de auto te gebruiken, een fijn leren hoesje en een supertoffe koptelefoon met prachtig geluid. Wat wil je nog meer?

Nou; een dock dus! Ideaal om je telefoon op te zetten op je bureau of ’s nachts op je nachtkastje, je telefoon altijd bij de hand in plaats van ergens in een hoekje of op tafel neer te leggen. Ik vind dat als je een mooi toestel hebt dat je deze ook mag laten zien!

De Samsung Desktop Dock zelf heeft een mooi strak design. Aan de achterzijde in het midden kun je je lader stoppen die er makkelijk inklikt en goed vast blijft zitten. Tevens is het dock voorzien van een 3,5mm audio jack. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw eigen headset of geluidssysteem aansluiten tijdens het opladen van uw toestel of tablet! 

Het mooie is, op dit dock passen meerdere toestellen, de Note 3 past er ook prima op en door de goede voorgevormde ondersteuning aan de onderzijde staat je toestel stevig en veilig. Zo kun je op de grotere toestellen fijn een film kijken en staat je toestel in een fijne hoek om het beeld goed te kunnen zien.

Ook op je nachtkastje misstaat dit dock niet, je toestel geeft de datum en tijd weer als hij op t dock staat. Een wekker is dus echt niet meer nodig! Ideaal als je graag nog even snoozed’s ochtends. Je kan het scherm goed zien en veegt over het scherm om je wekker uit te zetten of te snoozen.

Al met al bevalt dit dock uitstekend. Zeker een aanrader voor de mensen die een dock willen hebben met een strak design en welke te gebruiken is voor meerdere types smartphones.

bestellen-samsung-ee-d100tnweg-desktop-dock-white-origineel_0

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.