Gadget-review: Mini Golfset

Golf is een dure sport, dat is één ding wat zeker is. Nu hebben wij een leuke gadget gevonden bij MegaGadgets welke het mogelijk maakt om thuis, in je huiskamer te golfen!

Met de Mini Golfset is het mogelijk om van je huiskamer een golfbaan te maken. In de golfset zit een grote golfclub waar een “Mini Me” aan vast zit. De Mini Me is een klein mannetje welke de kleine golfclubs vast houdt. Bijgeleverd worden 6 verschillende miniclubs. Deze zijn uitwisselbaar. Verder worden er 12 golfballetjes en 2 groene matjes bijgeleverd (Tee Box & Putting green).

Toen wij de set binnen hebben gekregen dachten we dat het toch best makkelijk was om hiermee te kunnen golfen, maar dat viel toch best wel tegen. De balletjes gingen alle kanten op, behalve de goede kant, om de bal te raken, dat vraagt toch enige oefening en dan heb je nog de clubs. Elke club laat de bal net even iets anders weg gaan.

Na een tijdje geoefend te hebben, hebben we maar eens een competitie gehouden, hier hebben we erg veel lol aan beleefd en de golfset is ook zeker een aanrader voor degene die een keer wat anders wil doen met vies weer of als bordspelletjes spelen. Met kinderen spelen is ook zeker een aanrader, helaas werden wij door de kinderen ingemaakt, maar dit mag de pret zeker niet drukken! Een aanrader om deze golfset te kopen is het zeker!

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.