Gadget-review: EGOsketch iPhone 4 hardcase

images Voor de bescherming van je toestel is een hoesje altijd handig. Nu hebben wij de iPhone 4 hardcase van EGOsketch besteld. Bij EGOsketch kan je je eigen hardcase ontwerpen, deze wordt vervolgens voor je gemaakt en opgestuurd. Een dag nadat wij het hoesje hadden besteld hadden we hem al in huis.

Het hoesje wordt goed verpakt in een doosje verzonden en kan dus eigenlijk niet beschadigen. Het hoesje is van zeer goede kwaliteit en past precies om de iPhone heen. Om het hoesje er om weg te krijgen moet je wel wat moeite doen, hij kan er dus niet zomaar afvallen.

De hardcase is nu zo’n 4 week in ons bezit en is nog zo goed als krasvrij, er zitten wel een paar kleine verwaarloosbare krasjes in.

De hardcase wordt in 3D bedrukt, dit betekent dat niet alleen de achterkant maar ook de zijkanten en zelfs de voorkant zijn bedekt met jouw foto of ontwerp.

Wil je dus een leuk, uniek en kwalitatief goede hardcase voor je iPhone 4? Dan is de EGOsketch hardcase zeker een aanrader! EGOsketch heeft niet alleen cases voor de iPhone 4, maar ook voor de iPad, diverse Android tablets, Macbooks en diverse Android telefoons.

Een hardcase voor je telefoon kost € 25,- (tablet case €35.-). Hier kan je je persoonlijke iPhone hoesje ontwerpen.
EEn sleeve voor je tablet kost €49,- (voor je macbook €59,-). Hier kan je je persoonlijke iPad sleeve ontwerpen.

Score
Scorewww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com

hoesje1hoesje2

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.